Літнє меню у ресторані Riverwood

Знаєте що таке принцип «Час і місце» в гастрономічній культурі? Наш шеф Вадим Шкляренко знає. І дотримується його.
Це коли ресторан максимально відмовляється від імпортних продуктів, зробивши ставку виключно на інгредієнти власного регіону, більшість яких знаходять у радіусі 50 км. Водночас шеф будує сезонні меню виключно на продуктах актуальної пори року.
Отже, Вадим Шкляренко презентує літнє меню у ресторані Riverwood:
Моцарела з томатами та томатним сорбетом
Холодний суп з індичкою та яловичим язиком
Ньокі з яловичим язиком та аспарагусом
Хешбраун із молодої картоплі з лососем
Стейк піканья з молодою картоплею та соусом чімічурі
Гаспачо із полуниці з ванільним морозивом
Семіфредо з ягодами та фісташкою
Сезонність, адаптивність до регіону, свіжість, та ясність у смаках у кожній тарілці
А ось нові пропозиціі бару до літнього сезону:
Ягідний мохіто
Лимонад цитрусово-ягідний
Еспресо-тонік
Riverwood spritz
Matcha sour
Pears cheescake
Забронювати столик: 097 333 05 05

Це може бути цікаво