Кулінарний експерт, телеведуча, інфлюенсер, ресторатор, екс-суддя Майстер шеф, авторка книги «28 днів в твоїй тарілці» Тетяна Літвінова 2 березня о 19:00 здивує вас феєрією смаків у ресторані Riverwood
Найцікавіші та незвичні поєднання смаків, вишукані вина та унікальні розповіді про страви
У меню вечері «Технології майбутнього»:
Тар-тар з яловичини з перепелиним жовтком, з цвітною капустою в клярі та соусом каррі, подається з еспумою з Пармезаном
Овочева міні піца з томатним соусом, з французькою гірчицею та сиром Моцарела
Філе міньон з букетом аспарагусу, подається з бататом та лаймом, в поєднанні з соусом Вітело-Тонато
Крем-брюле лайм-лемонграсс
Тетяна буде готувати прямо у залі серед гостей, а також розкаже і покаже, як готується кожна страва
Розіграємо подарунки від партнерів вечері та від Тетяни
Вартість 1800 гривень
До зустрічі на вечері
Чекаємо вас всією родиною, адже для дітей ми підготували цікаву анімаційну програму
Забронювати місце просто зараз: 097 333 05 05